lever livet

Åh, jag skulle gärna kunna tänka mig att ha semester året runt. Ta dag för dag utan att så mycket planering går åt. Är ju annars ganska planeringsfreak av mig, mest för att jag alltid har lite för mycket som måste göras. Men inte nu! Dagarna ägnas med B och Porrbilen som tar oss på små och stora äventyr. Älskar att flacka omkring såhär, har nog blivit lite för stadig på foten senaste året.

Dags att chansa lite.


Kommentarer:

1 Fotograf Annie:

Tack själv, kul att du kikade förbi på min blogg också :)

Jag jobbar inte heltid som fotograf utan tar lite uppdrag till och från. Pluggar till lärare vid universitetet och jobbar även på Akademibokhandeln :P

Förstår att det kan vara läskigt att starta eget, jag tyckte det i början men det är jättekul och inte alls så svårt när man lärt sig. Sen tar det så mycket tid man vill lägga ner på det, dock skulle jag inte kunna försörja mig på det i nuläget men jag lägger inte ner jättemycket tid på det heller.

2 Agnes Stenlund - fotografi:

Tack så jättemycket för kommentaren på min blogg!
Älskar verkligen den analoga känslan i det här fotot.

3 CJ:

Gillar den här bilden, skönt soft ljus! Och ang dina frågor, jag kanske borde skriva ett inlägg om det? Hur jag kom igång med mitt företag? Jag kan knåpa ihop det när jag är på Öland nästa vecka och har mycket tid över till bloggen. :)

4 Anton:

Sv: Taack så mycket :)

Gillar redigeringen i dina bilder, fint!!

Kommentera här: