Dream on

 
Längtar lite tillbaka, samtidigt som livet inte kunde ha varit bättre här.
Spenderat varje fri stund med fina hästar, mysigt hus och söt pojke.

En kväll från det bästa av livet

 
Här kommer bilder från den sista kvällen i Coolangatta. Vi hade drukigt ohälsosamma mängder vin under dagen och spenderade kvällen med att utforska och kolla in det som vi inte hade hunnit med under de två veckorna vi redan hade varit där. Tex örnen uppe på berget ca 500 meter från vårat hotell. Sedan gick vi bara omkring och lyssnade på bra musik, och lite gymnastik på det!
 
 
 
 
 
 
Denhär bilden ovan är verkligen min favoritfrån hela resan tror jag. Favorit från livet.
Fin kväll som jag verkligen inte hade kunnat bli bättre på något vis. Alfred som springer och hoppar upp på staketet och är nöjdast nöjd med livet, och för mig, världens undebaraste stad med sitt hav bakom.
Spänningen att det är ett stup och fritt fall på andra sidan staketet var också lite småpirrigt..!
 
 
 
 
 
 
 

Dagen jag kom tillbaks

Hej där ute!
Dammar av bloggen som har fått sitta snällt och väntat nu i tre månader. Skönt att bara koppla bort allt sådant här när man är ute och reser. Knappt suttit vid en dator mera än när man har mailat hem, utan fritiden har istället lagts på att läsa och skriva. Försöka fundera fram vad man ska ta och göra med livet då jag känner att åren springer ifatt och jag har så oroligt mycket planer och idéer - men för feg för att testa. Men när man är iväg i ett stort och främmande land och saker aldrig riktigt går som det är tänkt så ser man att allting går, det kanske bara tar lite längre tid.

Efter övervägande så fick kameran följa med på resan trots sin vikt och det har blivit lite över 3000 bilder av Australien, så det kommer bli en del här nu! Här kommer några från en butik vi hittade på guldkusten. Vi strövade nog runt där i någon timme för det fanns hur mycket som helst att titta på!