En kväll i Ljungaverket

Ja, jag är lite insnurrad, men här kommer lite mera från en annan kväll uppe vid N.B. Det är liksom här man tycker om att hänga om man är jag.
Om man är vi.
En maxlastad bil ut till de sista kvmm rörde vi oss ut från skogarna i jakt på lite spökstämning, det är sådant man gör om man kommer från skogarna som vi skogsfolk här omkring gör. Efter några lyckade ihjälskrämningar av varandra drog sen utforskandet igång, vadslagning om att dricka den mystiska drycken, lite dans och så.
Slitet värre tror jag för vissa. Sockfynd av glasbitar för andra.
Trevligt tyckte jag iaf!

En massa mysdagar i sjukstuganJag som aldrig brukar vara sjuk blev tillslut träffad av en välinriktad bakteriebomb. Men det har inte varit så illa, man får massa tid till att läsa och bara sitta vid datorn och försöka plugga och ta igen andra saker som man har sparat på hög. Hoppas bara att alla bacieller hinner skakas av innan resan, är mindre än tre veckor nu innan planet lyfter mot Australien.. Nervöst, spänt och mkt förväntansfullt!

Massa mys i hemmet med djuren, det är kalasbra såhär ibland.

Funderar, som alltid på framtidsplaner. Jag vet vad jag vill men känns farligt att kliva utanför min trygga lilla klippa. Vet inte vad som är värst; att testa vingarna men att de inte fungerar, eller att leva med ovissheten OM de hade fungerat.
Lilla veliga flicka med ålderspanik som ändå inte vet vad hon ska bli när hon blir stor.

En dag till med två plus
Det blir ingen part two för tillfället. Istället blir det en nytt kap på mitt kära Norra B. En dag efter en  toppmåltid hos snälla mormor gav vi oss dit i hopp om en lampa. Men det blev ingen lampa den dagen utan bara lite allmänt dokumenterande.

Vet inte riktigt vad det är med övergivna platser, jag bara älskar att vara där. Fundera över hur det en gång såg ut, veta att det var familjer som levde dina liv där. Undra över hur det kunde bli tomt. Vad hände med alla de som bodde i dessa 8 hyreshus?
 


Alfred körde på lite lånat analogt för dagen.Takfönster utanför lägenheten mina föräldrar en gång hade.Hittade en hel spegel, det är nästan lika med guld här!2001 års sportlovsaktiviteter i matchande kök.

 
Thats that time!