Vi tog en gangsterkväll

Med bra pojkar är det alltid lättast att vara jag.


Nu till sommaren så blir det fem år sedan jag tog en hakuna matata och Trollis kom fram.
Aldrig mera, någonsin.

Kär i livet och ni i mitt hjärta!
 

Mantorp och midsommar


Var tävling på Mantorp för snart en vecka sedan och kameran fick följa med. Började regna snart så de riktiga loppen hann inte ens dra igång, men några pics blev det ändå.Smög mig på en Sabina som stod laddad för att ta emot hästar.


Mini-Mucho laddade hela dagen för att sedan i kvällens sista lopp vinna för Oskar!
Stallets lilla goding som gjorde dagen för alla.
Vera sprang kval också på ett bra sätt. 


Klockan blev sent och när man kom hem blev det tillslut någon timme på soffan efter att jag hade virrat runt lite för länge. Sen var det lagom med att ladda om med en kopp i morgonstund!Sen vare lite midsommar då jag och porrbilen drog ut till Gryt.

Grillchilleri, hingstdumpning och lite KnappekullaJimmy-Åby och Emily hängde i Viken i helgen och kom förbi igår. Det blev att röka lite käk i grillen och kolla lite fotboll. Såhär mycket fotboll som jag har sett senaste veckan har jag aldrig sett totalt tidigare i livet tror jag.
Nya fotbollsexperten.Sen så har lilla Tamp - något motsträvigt till en början, blivit ivägkörd på hingstbete i veckan. Karin och jag fraktade den lilla pojken till Anders och när han sen ska komma hem efter sommaren så är det nog en liten man som kommer tillbaka.
I Knappekulla är annars saker sig likt, förutom en sak. En stor Bellebus har kommit hit!